side_om

Når den høye temperaturen midtsommer møter regntiden, henger høy temperatur og kraftig regn "sømløst sammen",tdampmodusen er alltid på.Enten det er en hetebølge eller kraftig regn, miljøfaktorer påvirker alltid kjøreforholdene, reisesikkerhet kan ikke ignoreres, og hver reise er verdt å ta på alvor.

Kjør progressivefullt ut tilfredsstille behovene til personer som har høyere visuelle krav til kjøring. Reis trygt og nyt en jevn reise.

1

1. Myopi-kompensasjon for å forbedre nattsynet

Gi kompensasjon for nærsynthet om natten i det eksterne bruksområdet, forbedre den visuelle kvaliteten i mørke lysmiljøer som natt og regnvær, og forbedre sjåførens oppfatning av plass og avstand, og dermed forbedre nattetid bildekvalitet, lindre kjøretretthet og rolig takle komplekse miljøer.

2

2. Astigmatismeoptimalisering for å utvide kjøresynsfeltet

Den unike astigmatisme-optimeringen gjør kjøresynet bredere og forbedrer kjørekomforten og sikkerheten.

3

3. Enkel bytte for å optimalisere kjøreopplevelsen

Lysstyrkefordelingen som er skreddersydd for kjørebehov øker synsviddene på lang avstand og mellomdistanse med henholdsvis ca. 70 % og 45 %, noe som gjør det enkelt for sjåfører å bytte mellom veier, bakspeil og dashbord, og å forstå veiforholdene mer omfattende og nøyaktig.

4

4. Filtrer ut gjenskinn, alltid myk og klar

Høyoppløselig antirefleksfilm, fulltids beskyttende lysfølende teknologi kan redusere gjenskinn og gjenskinn på veibanen, redusere gjenskinn og optimere kontrasten til objekter i lite lys, forbedre synet i svakt lys og gjøre omrisset av objekter klarere.

5

Innleggstid: 21. juli 2023