ʻaoʻao_e pili ana

Hoʻololi kala ʻulaʻula o ka lā

Hoʻokumu ʻia nā lens Photochromic ma o ka hui ʻana i nā puaʻa photochromic me ka monomer lens a laila hoʻokomo ʻia i loko o kahi mol.
ʻO ka puaʻa Photochromic kahi pauka i hoʻolālā ʻia e hoʻololi i ka waihoʻoluʻu ke ʻike ʻia i kahi kumu kukui UV, akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻololi ʻana i ka lā.Keʻokeʻo a i ʻole kala ʻole ke ʻike ʻole ʻia i ka lā.
微信图片_20220805151151

ʻOkoʻa holoʻokoʻa Spin Coating Technology

ʻO ka hoʻomaka ʻana o nā robots akamai e ʻike i ke kaʻina hana wili wili e hoʻopili like i ka papa discoloration, pale i nā hewa e like me ka hohonu o ka discoloration inconsistent a me ka discoloration ʻole i hoʻokumu ʻia e ka hana lima, a hāʻawi i kahi hopena discoloration paʻa a nani.
未标题-1_副本

Hohonu ka hoʻololi ʻana
ʻO ka ʻenehana kūʻokoʻa o ka uhi ʻana e ʻoi aku ka ikaika o ka hoʻopili ʻana o ka mea hoʻoneʻe a me ka hohonu o ka hoʻololi ʻana.ʻO ka wili ʻakomi piha o nā kumu photochromic naʻauao, hopu koke i nā loli kukui ambient a hoʻoponopono naʻauao i nā kala, hoʻololi wikiwiki i waena o nā ʻano lens a me nā aniani.
paste1590386673615_副本

Mea hoʻomaʻemaʻe: mae ʻole me ke koena
ʻO ke kumu photochromic akamai, ka ʻike maʻalahi o ka hoʻololi ʻana i nā kukui ambient, wikiwiki wikiwiki a ʻaʻohe koena, wikiwiki hoʻi mai waho a i loko.E hōʻalo i ka hilahila o ke komo ʻana i "mau aniani" i loko.

ʻOi aku ka hoʻololi ʻokoʻa like ʻole
Me ka hoʻohana ʻana i ka ʻenehana wili wili maʻamau i hoʻohālikelike ʻia me nā lens photochromic kuʻuna, ua ʻoi aku ka like o kēia mau lens photochromic, e hoʻopau ana i ke ʻano o ka "maka o ka panda" a me ka "maka o ka bipi" i kumu ʻole ʻia, a ʻoi aku ka nani o ke aahu.

Paʻa kala
Paʻa ka photochromic a ʻaʻole hoʻi hou, a paʻa ka hohonu o ka photochromic ma lalo o ka ʻike mau ʻana o ka lā i waho, a hiki nō iā ʻoe ke hauʻoli i kahi ʻike ʻike ʻoluʻolu a hiki i ka lā wela.

Hoʻopaʻa pono i nā kukuna UV
Hiki i ka uhi photochromic akamai ke hoʻopaʻa pono i nā kukuna ultraviolet a hiki i 90%, kūkulu i kahi pale palekana no nā maka, a pale i nā maka mai ka pōʻino o ka lā.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-05-2022