itulau_tulaga

La ma'ale'ale Lanu Suia Photochromic Pigment

O tioata Photochromic e gaosia e ala i le faʻafefiloi o pigments photochromic ma le monomer tioata ona tui lea i totonu o se limu.
Photochromic pigment o se pa'u fa'apitoa ua mamanuina e sui ai le lanu pe a fa'aalia i se fa'apogai o le malamalama o le UV, ae sili ona tali atu i le susulu o le la.Pa'epa'e pe leai se lanu pe a le fa'aalia i le la.
信图片_20220805151151

Otometi atoatoa Spin Coating Technology

O le faʻaofiina o robots atamamai e iloa ai le faʻaogaina o le faʻapipiʻi otometi e faʻapipiʻi tutusa ai le faʻavasegaina o le lanu, aloese mai mea sese e pei o le le tutusa o le loloto o le lanu ma le le tutusa o le lanu e mafua mai i le faʻaogaina o le tusi lesona, ma maua ai se faʻamautu ma le matagofie o le faʻaleagaina.
未标题-1_副本

Fa'aloloto le lanu
O le tekinolosi tulaga ese o le faʻapipiʻiina e faʻamalosia ai le faʻapipiʻiina o le mea faʻafefeteina ma le loloto o le faʻafefe.Fa'ato'a otometi le fa'apipi'iina o mea fa'apitoa photochromic, vave pu'eina suiga malamalama ma fetu'una'i ma le atamai lanu, vave fesuia'i le va o tioata manino ma matatioata mata.
fa'apipi'i1590386673615_副本

Fa'amama: Mata'u e aunoa ma se toega
Fa'amatalaga atamai photochromic, fetuutuuna'i le iloa o suiga malamalama ambient, vave mou atu ma leai se toega, vave toe fa'aleleia mai fafo i totonu.Aloese mai le maasiasi o le ofuina o "mata tioata" i totonu.

Sili atu toniga lanu
O le fa'aogaina o le masini fa'apipi'i otometi pe a fa'atusatusa i tioata fa'aleaganu'u photochromic, o nei tioata photochromic e sili atu le lanu toniga, fa'aitiitia ai le tulaga o le "mata o le panda" ma le "mata o le povi" e mafua mai i le le tutusa o lanu, ma e sili atu le matagofie i le ofuina.

Mautu lanu
O le photochromic e mautu ma e le toe faʻaleleia, ma o le loloto o le photochromic e tumau i lalo o le faʻaauau pea o le susulu o le la i fafo, ma e mafai lava ona e fiafia i se vaaiga vaʻaia lelei e oʻo lava i le vevela o le la.

Puipuia lelei ave UV
E mafai e le poto faʻapipiʻi potochromic ona poloka lelei ave ultraviolet e oʻo atu i le 90%, fausia se pa puipui mo mata, ma puipuia mata mai le faʻaleagaina o le la.


Taimi meli: Aukuso-05-2022