side_om
1

Hva er indre progressive og ytre progressive?

 

Ytre progressive

Den ytre progressive linsen kalles også frontoverflatens progressive linse, det vil si at kraftgradientområdet er plassert på frontoverflaten av linsen, lenger unna øynene.

 

Indre progressive

Indre progressiv er også kjent som bakoverflatedesign progressiv linse, denne typen progressiv linse refererer til bruken av fri form overflateteknologi og dreiebenkbehandlingsutstyr for å plassere gradientdesignet (funksjonell overflate) på den bakre overflaten, relativt nær øynene.

2

Produksjonsforskjellen mellom indre progressiv og ytre progressiv

Olivmor progressivlinser er produsert ved hjelp av en kombinasjon av to behandlingsmetoder.

1. Første behandling

ADD og korridorlengden på den ytre overflaten er utformet i frontflateformen på linsen, og formen på den bakre overflaten av linsen har ingen endring i fotometrisk krumning.Linsesubstratet med ADD produseres av to former ved hjelp av et samlebånd, som er dedikert til progressive linser.Substrat, ikke til bruk i produksjon av andre typer linser.Vanligvis må produksjonen av slike substrater tilsvare hver ADD, så lagerbeholdningen av substrater er ganske stor.

3

2. Sekundær behandling

Fra lageret av linser produsert ved den første behandlingen, finn ut UC-objektivene med den nødvendige ADD, og ​​maskin den på baksiden av linsen for å oppnå den fjerne kraften.Etter disse to behandlingstrinnene fullføres et par progressive linser.

 

Indre progressiv, dens gradientoverflate er plassert på den indre overflaten av linsen, og dens sentrum er også plassert på den indre overflaten av linsen.Dens ytre overflate har samme sfæriske eller asfæriske design som vanlige enkeltsynslinser.

Forskjellig fra den tradisjonelle prosesseringsteknologien, kan den friformede interne progressive linsen utformes i henhold til innstillingen til dataprogrammet, og ta i bruk den integrerte formdesignen.Ved hjelp av prosesseringsteknologien "myk polering" kan den høykvalitets digitale dreieprosessen på den bakre overflaten av objektivet bevares fullstendig.Den originale progressive designen.

4

Innleggstid: Jun-08-2023