HPS-1
HPS-2
about-1

Ngeunaan perusahaan urang

Naon anu urang laksanakeun?

Hopesun Optical mangrupakeun produsén ngarah sarta wholesaler lénsa ophthalmic dumasar di Kota Danyang, Propinsi Jiangsu, tempat kalahiran lénsa ophthalmic di Cina.Kami diadegkeun dina taun 2005 salaku grosir kalayan tujuan pikeun nyayogikeun pasar global kalayan rupa-rupa lénsa ophthalmic kualitas luhur tapi dina harga anu pangsaéna.

nempo leuwih
Taroskeun kami pikeun langkung seueur sampel albeum

Numutkeun kabutuhan anjeun, ngaropea pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun akal

INQUIY AYEUNA
  • Service

    Palayanan

    Naha éta pra-penjualan atanapi saatos penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna pikeun anjeun terang sareng nganggo produk urang langkung gancang.

  • Technology

    Téknologi

    Kami tetep dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés produksi, komitmen kana pabrik sadaya jinis.

  • Excellent quality

    kualitas alus teuing

    Pausahaan specializes dina ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.

Inpo panganyarna

warta

news01
Danyang Hopesun Optical Co., Ltd.

Bahan lénsa, ngartos naha lénsa anjeun kandel atanapi ipis

Lénsa kaca.Dina dinten mimiti koreksi visi, sadaya lénsa kaca mata dijieunna tina kaca.Bahan utama pikeun lénsa kaca nyaéta kaca optik.Indéks réfraktif langkung luhur tibatan lénsa résin, janten lénsa kaca langkung ipis tibatan lénsa résin dina kakuatan anu sami.Indéks réfraktif lensa kaca ...

Pameran Optik Internasional Cina - Beijing direncanakeun pikeun 2022-09-14 ka 2022-09-16

Pameran Industri Optik Internasional pikeun Cina dimimitian di Shanghai di 1985. Dina 1987, acara ieu dipindahkeun ka Beijing, endorsed ku Departemen Hubungan Ékonomi Luar sarta Perdagangan (ayeuna Kamentrian Dagang) salaku paméran optik internasional resmi pikeun nagara.Salaku optik ...