HPS-1
HPS-2
about-1

Babagan perusahaan kita

Apa sing kita lakoni?

Hopesun Optical minangka produsen terkemuka lan grosir lensa ophthalmic adhedhasar ing Kutha Danyang, Provinsi Jiangsu, papan lair saka lensa ophthalmic ing China.Kita diadegake ing taun 2005 minangka grosir kanthi tujuan nyedhiyakake pasar global kanthi macem-macem lensa ophthalmic berkualitas tinggi nanging kanthi rega paling apik.

ndeleng liyane
Hubungi kita kanggo album sampel liyane

Miturut kabutuhan, ngatur kanggo sampeyan, lan nyedhiyani sampeyan pinter

INQUIRY SAIKI
  • Service

    Layanan

    Apa iku pra-sales utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik supaya sampeyan ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.

  • Technology

    Teknologi

    Kita tetep ing kualitas produk lan ngontrol proses produksi kanthi ketat, setya kanggo nggawe kabeh jinis.

  • Excellent quality

    Kualitas apik banget

    Perusahaan spesialisasi kanggo ngasilake peralatan kinerja dhuwur, pasukan teknis sing kuwat, kemampuan pangembangan sing kuwat, layanan teknis sing apik.

Informasi paling anyar

warta

news01
Danyang Hopesun Optical Co., Ltd.

Bahan lensa, ngerteni kenapa lensa sampeyan kandel utawa tipis

Lensa kaca.Ing dina wiwitan koreksi sesanti, kabeh lensa kaca mata digawe saka kaca.Bahan utama kanggo lensa kaca yaiku kaca optik.Indeks bias luwih dhuwur tinimbang lensa resin, mula lensa kaca luwih tipis tinimbang lensa resin kanthi daya sing padha.Indeks bias lensa kaca...

Pameran Optik Internasional China - Beijing direncanakake kanggo 2022-09-14 nganti 2022-09-16

Pameran Industri Optik Internasional kanggo China diwiwiti ing Shanghai ing taun 1985. Ing taun 1987, pameran kasebut dipindhah menyang Beijing, sing disetujoni dening Kementerian Hubungan Ekonomi lan Perdagangan Luar Negeri (saiki Kementerian Perdagangan) minangka pameran optik internasional resmi kanggo negara kasebut.Minangka optik ...