Полу-готови леќи (1)

Полу-готови празни места за објектив за очила


Детали за производот

1,50 CR-39

Ознаки на производи

Покрај готовите залихи леќи, обезбедуваме сеопфатна палета на полупроизводи леќи во сите индекси до лабораториите Rx ширум светот.Сите заготовки се направени со прецизни кривини и дебелина за да се обезбеди прецизна моќност да се генерираат по површината.

љхиу

jhgfy7trfuy

hngfjty

Истражете ги нашите полу-готови леќи

Јасно
BlueBlock
Фотохромни
BlueBlock Photochromic
Поларизиран
Јасно

Single Vision

● S/F SV 1,50
● S/F SV 1.50 LENTICULAR
● S/F SV 1.56
● S/F SV 1,59 компјутер
● S/F SV 1.60
● S/F SV 1.67
● S/F SV 1.74

Бифокална

● S/F BF 1,50 ROUND SEG 28
● S/F BF 1,50 BLENDED 28
● S/F BF 1,50 РАМЕН ТОП 28
● S/F BF 1,50 LENTICULAR ROUND SEG 24
● S/F BF 1,56 ROUND SEG 28
● S/F BF 1,56 BLENDED 28
● S/F BF 1,56 РАМЕН ТОП 28
● S/F BF 1,59 PC BLENDED 28
● S/F BF 1,59 PC FLAT TOP 28
● S/F BF 1,60 РАМЕН ТОП 28
● S/F BF 1,67 РАМЕН ТОП 28

Прогресивна

● S/F PRG 1.50 РЕДОВЕН КОРИДОР 17MM
● S/F PRG 1,50 КРАТОК КОРИДОР 14MM
● S/F PRG 1.56 РЕДОВЕН КОРИДОР 17MM
● S/F PRG 1,56 КРАТОК КОРИДОР 14MM
● S/F PRG 1,56 КРАТОК КОРИДОР 12MM
● S/F PRG 1,59 PC КРАТОК КОРИДОР 12MM
● S/F PRG 1.60 РЕДОВЕН КОРИДОР 17MM
● S/F PRG 1,60 КРАТОК КОРИДОР 12MM
● S/F PRG 1,67 КРАТОК КОРИДОР 12MM

BlueBlock

Single Vision

● S/F SV 1.56 BLUEBLOCK
● S/F SV 1.60 BLUEBLOCK
● S/F SV 1.67 BLUEBLOCK
● S/F SV 1.74 BLUEBLOCK

Бифокална

● S/F BF 1,56 BLUEBLOCK FLAT TOP 28
● S/F BF 1.67 BLUEBLOCK FLAT TOP 28

Прогресивна

● S/F PRG 1.56 BLUEBLOCK РЕДОВЕН КОРИДОР 17MM
● S/F PRG 1,56 BLUEBLOCK КРАТОК КОРИДОР 12 MM

Фотохромни

Single Vision

● S/F SV 1.56 ФОТОХРОМСКИ (СИВО и кафеава)
● S/F SV 1.56 SPC PHOTOCHROMIC (СИВО и кафеава)
● S/F SV 1.59 PC ФОТОХРОМЕН (САМО СИВО)
● S/F SV 1.60 SPC PHOTOCHROMIC (СИВО и кафеава)
● S/F SV 1.67 SPC ФОТОХРОМИЧНО (СИВО и кафеаво)
● S/F SV 1.74 PHOTOCHROMIC (САМО СИВО)

Бифокална

● S/F BF 1.56 ФОТОХРОМСКИ КРУГ СЕГ 28 (СИВО и кафеава)
● S/F BF 1.56 FOTOCHROMIC BLENDED 28 (СИВО и кафеава)
● S/F BF 1,56 ФОТОХРОМСКИ РАМЕН ТОП 28 (СИВО и кафеава)

Прогресивна

● S/F PRG 1,56 ФОТОХРОМСКИ КРАТОК КОРИДОР 12 MM (СИВО и кафеава)
● S/F PRG 1,59 PC ФОТОХРОМСКИ КРАТОК КОРИДОР 12 MM (САМО СИВО)

BlueBlock Photochromic

Single Vision

● S/F SV 1.56 BLUEBLOCK PHOTOCHROMIC (САМО СИВО)
● S/F SV 1.56 BLUEBLOCK SPC PHOTOCHROMIC (СИВО и кафеава)
● S/F SV 1.60 BLUEBLOCK SPC PHOTOCHROMIC (СИВО и кафеава)
● S/F SV 1.67 BLUEBLOCK SPC PHOTOCHROMIC (СИВО и кафеава)

Поларизиран

Single Vision

● S/F SV 1,50 ПОЛАРИЗИРАНО (СИВО, КАФЕНО, G15)
● S/F SV 1.60 ПОЛАРИЗИРАНО (СИВО, КАФЕНО)
● S/F SV 1,67 ПОЛАРИЗИРАНО

Бифокална

● S/F BF 1,50 ПОЛАРИЗИРАН РАМЕН ТОП 28 (СИВА, КАФЕНА, G15)

Прогресивна

● S/F PRG 1,50 ПОЛАРИЗИРАН КРАТОК КОРИДОР 14 MM (СИВА, КАФЕНА, G15)


 • Претходно:
 • Следно:

 • Достапен опсег на моќност

  - Цилиндар
  0,00 0,25 0,50 0,75 1.00 часот 1.25 1.50 1,75 2.00 часот 2.25 2.50 2,75 3.00 часот 3.25 3,50 3,75 4.00 часот 4.25 4.50 4,75 5.00 часот 5.25 5,50 5,75 6.00 часот
  + Сфера 0,25
  0,50
  0,75
  1.00 часот
  1.25

  50

  55

  60

  65

  70

  75

  1.50
  1,75
  2.00 часот
  2.25

  55

  65

  70

  2.50
  2,75

  65

  3.00 часот
  3.25
  3,50
  3,75
  4.00 часот

  55

  55

  60

  65

  70

  4.25
  4.50
  4,75
  5.00 часот
  5.25

  55

  65

  5,50
  5,75
  6.00 часот
  6.25
  6.50
  6,75
  7.00 часот

  55

  7.25

  50

  55

  60

  7.50
  7,75
  8.00 часот
  - Цилиндар
  0,00 0,25 0,50 0,75 1.00 часот 1.25 1.50 1,75 2.00 часот 2.25 2.50 2,75 3.00 часот 3.25 3,50 3,75 4.00 часот 4.25 4.50 4,75 5.00 часот 5.25 5,50 5,75 6.00 часот
  - Сфера 0,00
  0,25
  0,50
  0,75
  1.00 часот
  1.25
  1.50
  1,75
  2.00 часот

  65

  70

  75

  65

  70

  65

  2.25
  2.50
  2,75
  3.00 часот
  3.25
  3,50
  3,75
  4.00 часот
  4.25
  4.50
  4,75
  5.00 часот

  65

  5.25
  5,50
  5,75
  6.00 часот

  65

  70

  6.25
  6.50
  6,75
  7.00 часот
  7.25
  7.50
  7,75
  8.00 часот