Lente gjysëm të gatshme (1)

Boshllëqe të lenteve gjysëm të përfunduara të syzeve


Detajet e produktit

1,50 CR-39

Etiketat e produktit

Përveç lenteve të gatshme të gatshme, ne ofrojmë një gamë të plotë të boshllëqeve të lenteve gjysmë të gatshme në të gjithë indeksin për laboratorët Rx në mbarë botën.Të gjitha boshllëqet janë bërë me kthesa dhe trashësi të sakta për të siguruar që fuqitë e sakta të gjenerohen pas sipërfaqes.

ljkhiu

jhgfy7trfuy

hngfjty

Eksploroni lentet tona gjysmë të gatshme

Qartë
BlueBlock
Fotokromik
BlueBlock Photochromic
E polarizuar
Qartë

Vizioni i vetëm

● S/F SV 1.50
● S/F SV 1.50 LENTICULAR
● S/F SV 1.56
● S/F SV 1.59 PC
● S/F SV 1.60
● S/F SV 1.67
● S/F SV 1.74

Bifokale

● S/F BF 1,50 RRUTH SEG 28
● S/F BF 1,50 TË PËRZIERUR 28
● S/F BF 1,50 SHFASHT TOP 28
● S/F BF 1.50 LENTICULAR RRUGULL SEG 24
● S/F BF 1.56 RRUGULL SEG 28
● S/F BF 1.56 TË PËRZIERUR 28
● S/F BF 1.56 SHFASHT TOP 28
● S/F BF 1,59 PC BLENDED 28
● S/F BF 1,59 PC FLAT TOP 28
● S/F BF 1.60 SHFASHT TOP 28
● S/F BF 1.67 SHFASHT TOP 28

Progresive

● S/F PRG 1.50 KORRIDOR I RREGULLT 17MM
● S/F PRG 1.50 KORRIDOR I SHKURTËR 14MM
● S/F PRG 1.56 KORRIDOR I RREGULLT 17MM
● S/F PRG 1.56 KORRIDOR I SHKURTËR 14MM
● S/F PRG 1.56 KORRIDOR I SHKURTËR 12MM
● S/F PRG 1.59 PC KORRIDOR I SHKURTËR 12MM
● S/F PRG 1.60 KORRIDOR I RREGULLT 17MM
● S/F PRG 1.60 KORRIDOR I SHKURTËR 12MM
● S/F PRG 1.67 KORRIDOR I SHKURTËR 12MM

BlueBlock

Vizioni i vetëm

● S/F SV 1.56 BLUEBLOCK
● S/F SV 1.60 BLUEBLOCK
● S/F SV 1.67 BLUEBLOCK
● S/F SV 1.74 BLUEBLOCK

Bifokale

● S/F BF 1.56 BLUEBLOCK FAT TOP 28
● S/F BF 1.67 BLUEBLOCK FAT TOP 28

Progresive

● S/F PRG 1.56 BLUEBLOCK KORRIDOR I RREGULLT 17MM
● S/F PRG 1.56 BLUEBLOCK KORRIDOR I SHKURTËR 12 mm

Fotokromik

Vizioni i vetëm

● S/F SV 1.56 FOTOCHROMIKE (GRI & KAFE)
● S/F SV 1.56 SPC FOTOCHROMIKE (GRI & KAFE)
● S/F SV 1.59 PC FOTOCHROMIKE (VETËM GRI)
● S/F SV 1.60 SPC FOTOCHROMIKE (GRI & KAFE)
● S/F SV 1.67 SPC FOTOCHROMIKE (GRI & KAFE)
● S/F SV 1.74 FOTOCHROMIKE (VETËM GRI)

Bifokale

● S/F BF 1.56 RRUGULL FOTOKROMIKE SEG 28 (GRI & KAFE)
● S/F BF 1.56 FOTOCHROMIKE BLENDED 28 (GRI & KAFE)
● S/F BF 1,56 FOTOKROMIKE E SHFASHTË 28 (GRI & KAFE)

Progresive

● S/F PRG 1.56 KORRIDOR I SHKURTËR FOTOKROMIK 12 mm (GRI&KAFE)
● S/F PRG 1.59 PC KORRIDITOR I SHKURTËR FOTOKROMIK 12 mm (VETËM GRI)

BlueBlock Photochromic

Vizioni i vetëm

● S/F SV 1.56 BLUEBLOCK FOTOCHROMIKE (VETËM GRI)
● S/F SV 1.56 BLUEBLOCK SPC FOTOCHROMIKE (GRI dhe KAFE)
● S/F SV 1.60 BLUEBLOCK SPC FOTOCHROMIKE (GRI dhe KAFE)
● S/F SV 1.67 BLUEBLOCK SPC FOTOCHROMIKE (GRI dhe KAFE)

E polarizuar

Vizioni i vetëm

● S/F SV 1.50 POLARIZUAR (GRI, KAFE, G15)
● S/F SV 1.60 POLARIZED (GRI, KAFE)
● S/F SV 1.67 POLARIZUAR

Bifokale

● S/F BF 1,50 MAPËSIA E POLARIZUAR 28 (GRI, KAFE, G15)

Progresive

● S/F PRG 1,50 KORRIDOR I SHKURTËR I POLARIZUAR 14 mm (GRI, KAFE, G15)


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Gama e fuqisë e disponueshme

  - Cilindri
  0.00 0.25 0.50 0.75 1.00 1.25 1.50 1.75 2.00 2.25 2.50 2.75 3.00 3.25 3.50 3.75 4.00 4.25 4.50 4.75 5.00 5.25 5.50 5.75 6.00
  +Sferë 0.25
  0.50
  0.75
  1.00
  1.25

  50

  55

  60

  65

  70

  75

  1.50
  1.75
  2.00
  2.25

  55

  65

  70

  2.50
  2.75

  65

  3.00
  3.25
  3.50
  3.75
  4.00

  55

  55

  60

  65

  70

  4.25
  4.50
  4.75
  5.00
  5.25

  55

  65

  5.50
  5.75
  6.00
  6.25
  6.50
  6.75
  7.00

  55

  7.25

  50

  55

  60

  7.50
  7.75
  8.00
  - Cilindri
  0.00 0.25 0.50 0.75 1.00 1.25 1.50 1.75 2.00 2.25 2.50 2.75 3.00 3.25 3.50 3.75 4.00 4.25 4.50 4.75 5.00 5.25 5.50 5.75 6.00
  -Sferë 0.00
  0.25
  0.50
  0.75
  1.00
  1.25
  1.50
  1.75
  2.00

  65

  70

  75

  65

  70

  65

  2.25
  2.50
  2.75
  3.00
  3.25
  3.50
  3.75
  4.00
  4.25
  4.50
  4.75
  5.00

  65

  5.25
  5.50
  5.75
  6.00

  65

  70

  6.25
  6.50
  6.75
  7.00
  7.25
  7.50
  7.75
  8.00