kjhgg

Boshllëqe lente qelqi për syze pasive 3D


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Me publikimin e filmit Avatar, filmat 3D bëhen shumë të njohur në të gjithë botën.Ndër të gjitha kinematë Dolby Cinema dhe IMAX pa dyshim që ofrojnë përvojën më emocionuese të shikimit.Në vitin 2010 Hopesun ndërtoi linjën e saj për të prodhuar boshllëqe të lenteve 3D për syzet pasive 3D për ndarjen e ngjyrave që po përdoren për kinematë Dolby dhe IMAX 3D.Lentet janë të qëndrueshme, rezistente ndaj gërvishtjeve dhe kanë transmetueshmëri të lartë.Mbi 5 milionë boshllëqe të lenteve 3D janë dërguar për syzet Dolby 3D dhe Infitec 3D Glasses gjatë 10 viteve të fundit.

Ajo që ne kemi prodhuar përfshijnë:
1.ROC88 Lente me format të vogël
2.ROC111 Lente me format të vogël
3.Lente me format të mesëm ROC88

12

3D1

3D2

Çfarë janë syzet 3D dhe si funksionojnë ato
Normalisht, imazhet në filma, televizion dhe video shihen në dy dimensione (lartësi dhe gjerësi), por kjo mund të duket e kufizuar.Këtu hyn teknologjia 3D.
Llojet e ndryshme të teknologjisë së imazhit 3D kërkojnë lloje të ndryshme të syzeve të shikimit 3D.Kur sinjalet 3D dërgohen te televizori ose projektori i filmit, ato dërgohen në mënyra të ndryshme.Televizori ose projektori ka një dekoder të brendshëm që përkthen llojin e kodimit 3D të përdorur.
Më pas, kur një imazh 3D transmetohet në ekran, ai dërgon informacion në syrin e majtë dhe syrin e djathtë veçmas.Këto imazhe mbivendosen në ekran.Rezultati është një imazh pak i turbullt që mund të deshifrohet me syze speciale.
Lentet e majta dhe të djathta të syzeve 3D kanë funksione të ndryshme, duke mashtruar trurin që ta përpunojë këtë për t'i perceptuar këto dy imazhe si një.Rezultati përfundimtar është një imazh 3D në trurin tonë.

Llojet e syzeve 3D
Anaglif
Lloji më i vjetër i këtyre pajisjeve, syzet anaglyph 3D dallohen nga thjerrëzat e tyre të kuqe dhe blu.Kornizat e tyre zakonisht bëhen nga kartoni ose letra, dhe thjerrëzat e tyre funksionojnë duke filtruar dritën e kuqe dhe blu individualisht.

Polarizuar (teknologji pasive 3D)
Syzet e polarizuara 3D janë ato që përdoren zakonisht në kinematë moderne.Ata kanë lente të errëta dhe kornizat e tyre zakonisht bëhen prej plastike ose kartoni.
Ashtu si syzet e diellit të polarizuara, këto syze 3D kufizojnë sasinë e dritës që hyn në sytë tuaj - njëra lente lejon rrezet vertikale të dritës në syrin tuaj, ndërsa tjetra lejon rrezet horizontale, duke krijuar kështu një ndjenjë thellësie (efekti 3D).

Grila (teknologji aktive 3D)
Ky opsion është më i sofistikuar, falë komponentëve elektronikë të shtuar - megjithëse kjo do të thotë që syzet e grilave 3D do të kërkojnë bateri ose rimbushje ndërmjet përdorimit.
Këto syze kanë grila që lëvizin me shpejtësi në secilën lente, si dhe një buton ndezje-fikje dhe një transmetues.Veçoritë punojnë së bashku për të sinkronizuar grilat që lëvizin me shpejtësi sipas shkallës së shfaqjes në ekran.


  • E mëparshme:
  • Tjetër: