Lente fotokromike inteligjente e lehtë

Lente fotokromike inteligjente e lehtë


Detajet e produktit

1,50 CR-39

Etiketat e produktit

Lentet fotokromike janë thjerrëza syzesh që janë të qarta (ose pothuajse të qarta) brenda dhe errësohen automatikisht kur ekspozohen ndaj dritës së diellit.Terma të tjerë të përdorur ndonjëherë për lentet fotokromike përfshijnë "lentet adaptive ndaj dritës", "inteligjencën e dritës" dhe "lentet me nuancë të ndryshueshme".
Kushdo që mban syze e di se çfarë mundimi mund të jetë të kesh të marrësh syze dielli me recetë të veçanta kur je jashtë.Me lente fotokromike, njerëzit mund të përshtaten lehtësisht me kalimin nga ndriçimi artificial (i brendshëm) në atë natyror (të jashtëm) duke siguruar gjithashtu mbrojtje UV, ata eliminojnë nevojën për syze dielli me recetë.
Një përfitim shtesë i lenteve fotokromike është se ato mbrojnë sytë tuaj nga 100 për qind e rrezeve të dëmshme UVA dhe UVB të diellit.

khjg
P2

Si funksionojnë lentet fotokromike
Molekulat përgjegjëse për errësimin e lenteve fotokromike aktivizohen nga rrezatimi ultravjollcë i diellit.Për shkak se rrezet UV depërtojnë në retë, lentet fotokromike do të errësohen në ditët me re, si dhe në ditët me diell.

Përfitimet e lenteve fotokromike

Për shkak se ekspozimi gjatë gjithë jetës së një personi ndaj dritës së diellit dhe rrezatimit UV është shoqëruar me katarakte më vonë në jetë, është një ide e mirë të merren parasysh lentet fotokromike për syzet e fëmijëve, si dhe për syzet për të rriturit.
Shtimi i veshjes antireflektuese në lentet fotokromike rrit performancën e tyre edhe më shumë.Veshja AR lejon që më shumë dritë të kalojë përmes thjerrëzave fotokromike për shikim më të mprehtë në kushte me dritë të ulët (si ngarje gjatë natës) dhe eliminon reflektimet shqetësuese të dritës së diellit dhe dritës tjetër nga pjesa e pasme e lenteve në kushte të ndritshme.
Megjithëse lentet fotokromike kushtojnë më shumë se lentet e syzeve të qarta, ato ofrojnë lehtësinë për të reduktuar nevojën për të mbajtur një palë syze dielli me recetë me vete kudo që shkoni.
jhgf
Në Hopesun, lentet fotokromike janë të disponueshme në pothuajse të gjitha materialet dhe dizajnet e lenteve, duke përfshirë lentet me indeks të lartë, lentet bifokale dhe lentet progresive.
Nëse vlerësoni cilësinë, performancën dhe inovacionin, keni ardhur në vendin e duhur.

Indeksi dhe Materiali i disponueshëm

MaterialiMateriali NK-55 Polikarbonat MR-8 MR-7 MR-174
imhIndeksi i Përthyerjes 1.56 1.59 1.60 1.67 1.74
AbbeVlera Abbe 35 32 42 32 33
SpecGravitet specifik 1.28 g/cm3 1.20 g/cm3 1.30 g/cm3 1.36 g/cm3 1.46 g/cm3
UVBlloku UV 385 nm 380 nm 395 nm 395 nm 395 nm
DizajnDizajn SPH SPH SPH/ASP ASP ASP

Eksploroni lentet tona fotokromike


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Gama e fuqisë e disponueshme

  - Cilindri
  0.00 0.25 0.50 0.75 1.00 1.25 1.50 1.75 2.00 2.25 2.50 2.75 3.00 3.25 3.50 3.75 4.00 4.25 4.50 4.75 5.00 5.25 5.50 5.75 6.00
  +Sferë 0.25
  0.50
  0.75
  1.00
  1.25

  50

  55

  60

  65

  70

  75

  1.50
  1.75
  2.00
  2.25

  55

  65

  70

  2.50
  2.75

  65

  3.00
  3.25
  3.50
  3.75
  4.00

  55

  55

  60

  65

  70

  4.25
  4.50
  4.75
  5.00
  5.25

  55

  65

  5.50
  5.75
  6.00
  6.25
  6.50
  6.75
  7.00

  55

  7.25

  50

  55

  60

  7.50
  7.75
  8.00
  - Cilindri
  0.00 0.25 0.50 0.75 1.00 1.25 1.50 1.75 2.00 2.25 2.50 2.75 3.00 3.25 3.50 3.75 4.00 4.25 4.50 4.75 5.00 5.25 5.50 5.75 6.00
  -Sferë 0.00
  0.25
  0.50
  0.75
  1.00
  1.25
  1.50
  1.75
  2.00

  65

  70

  75

  65

  70

  65

  2.25
  2.50
  2.75
  3.00
  3.25
  3.50
  3.75
  4.00
  4.25
  4.50
  4.75
  5.00

  65

  5.25
  5.50
  5.75
  6.00

  65

  70

  6.25
  6.50
  6.75
  7.00
  7.25
  7.50
  7.75
  8.00