Single Vision Bardhë

 • Lente bllokuese e dritës blu

  Lentja bllokuese blu është një lente praktikisht e qartë që bllokon dritën blu HEV dhe siguron mbrojtje maksimale ndaj rrezeve ultraviolet me shtrembërim minimal të ngjyrave.Është bërë me një polimer që bllokon dritën blu që është i përfshirë drejtpërdrejt në materialin e lenteve.Ky polimer thith dritën blu, duke e penguar atë të kalojë përmes thjerrëzave në syrin tuaj.Për shkak se është një lente e pastër, bllokuesit blu mund të përdoren me syze të përditshme në vend të një lente të zakonshme optike për mbrojtje gjatë gjithë ditës nga drita blu dhe ekspozimi UV...
 • Blloku fotokromik + dritë blu

  Lentet fotokromike BlueBlock ofrojnë mbrojtje gjatë gjithë ditës nga drita e dëmshme ndaj së cilës jemi të gjithë të ekspozuar gjatë jetës sonë të përditshme.Lentet fotokromike kanë një veçori të veçantë që mbron sytë tuaj nga drita UV (Ultraviolet) duke u errësuar.Lentet errësohen gradualisht gjatë disa minutave kur jeni në diell dhe mbrojnë sytë tuaj nga efekti i tij i dëmshëm.Lentet fotokromike BlueBlock përdorin gjithashtu lente profesionale anti-blu, të cilat filtrojnë dritën e dëmshme HEV (Drita Blu), e cila është...
 • Lentet e polarizuara të syzeve të diellit

  Lentet e polarizuara të syzeve të diellit reduktojnë shkëlqimin e dritës dhe lodhjen e syve.Për shkak të kësaj, ato përmirësojnë shikimin dhe sigurinë në diell.Kur punoni ose luani jashtë, mund të frustoheni dhe madje të verboheni përkohësisht nga drita e reflektuar dhe shkëlqimi.Kjo është një situatë potencialisht e rrezikshme që polarizimi mund të parandalojë.Si funksionojnë lentet e polarizuara?Lentet e polarizuara kanë një kimikat të veçantë të aplikuar në to për të filtruar dritën.Molekulat e kimikatit janë rreshtuar posaçërisht për të bllokuar një pjesë të dritës nga p...
 • Lente bifokale progresive 12mm/14mm

  Syzet vijnë në lloje të ndryshme.Kjo përfshin një lente me një shikim me një fuqi ose forcë mbi të gjithë lentet, ose një lente bifokale ose trifokale me forca të shumta mbi të gjithë lentet.Por ndërsa dy të fundit janë opsione nëse keni nevojë për një forcë të ndryshme në lentet tuaja për të parë objekte të largëta dhe të afërta, shumë lente multifokale janë projektuar me një vijë të dukshme që ndan zonat e ndryshme të rekomandimit.Nëse preferoni një lente multifokale pa linjë për veten ose fëmijën tuaj, një lente progresive...
 • Lente bifokale me majë të sheshtë/të rrumbullakët

  Lente bifokale mund të quhet lente me shumë qëllime.Ka 2 fusha të ndryshme shikimi në një lente të dukshme.Lentja më e madhe zakonisht ka recetën e nevojshme për të parë për distancën.Megjithatë, kjo mund të jetë gjithashtu receta juaj për përdorimin e kompjuterit ose diapazonin e ndërmjetëm, pasi normalisht do të shikonit drejt kur shikoni përmes kësaj pjese të veçantë të lenteve. Pjesa e poshtme, e quajtur edhe dritarja, zakonisht ka recetën tuaj të leximit.Meqenëse në përgjithësi shikoni poshtë për të lexuar,...
 • Boshllëqe lente qelqi për syze pasive 3D

  Me publikimin e filmit Avatar, filmat 3D bëhen shumë të njohur në të gjithë botën.Ndër të gjitha kinematë Dolby Cinema dhe IMAX pa dyshim që ofrojnë përvojën më emocionuese të shikimit.Në vitin 2010 Hopesun ndërtoi linjën e saj për të prodhuar boshllëqe të lenteve 3D për syzet pasive 3D për ndarjen e ngjyrave që po përdoren për kinematë Dolby dhe IMAX 3D.Lentet janë të qëndrueshme, rezistente ndaj gërvishtjeve dhe kanë transmetueshmëri të lartë.Mbi 5 milion boshllëqe të lenteve 3D janë dërguar për Dolby 3D G...
 • Koha dhe vlera e teknologjisë së lenteve dixhitale të formës së lirë

  Përveç lenteve të disponueshme, ne operojmë gjithashtu një qendër moderne të prodhimit të lenteve dixhitale në formë të lirë, e lidhur me veshjen e fortë të brendshme dhe veshjen antireflektuese.Ne i bëjmë lentet Rx në sipërfaqe sipas standardeve më të larta me një kohë dorëzimi prej 3-5 ditësh.Ne jemi të sigurt se jemi në gjendje të reagojmë ndaj të gjitha kërkesave tuaja të lenteve.Disa nga modelet tona të lenteve në formë të lirë janë si më poshtë.Alpha H45 Një lente progresive e personalizuar Premium që ofron një cilësi të shkëlqyer shikimi dhe fusha të gjera vizuale për çdo...
 • Lente fotokromike inteligjente e lehtë

  Lentet fotokromike janë thjerrëza syzesh që janë të qarta (ose pothuajse të qarta) brenda dhe errësohen automatikisht kur ekspozohen ndaj dritës së diellit.Terma të tjerë që përdoren ndonjëherë për lentet fotokromike përfshijnë "lentet përshtatëse ndaj dritës", "inteligjencën e dritës" dhe "lentet me nuancë të ndryshueshme".Kushdo që mban syze e di se çfarë mundimi mund të jetë të kesh të marrësh syze dielli me recetë të veçanta kur je jashtë.Me lente fotokromike njerëzit mund të përshtaten lehtësisht me tranzitin...
 • Boshllëqe të lenteve gjysëm të përfunduara të syzeve

  Përveç lenteve të gatshme të gatshme, ne ofrojmë një gamë të plotë të boshllëqeve të lenteve gjysmë të gatshme në të gjithë indeksin për laboratorët Rx në mbarë botën.Të gjitha boshllëqet janë bërë me kthesa dhe trashësi të sakta për të siguruar që fuqitë e sakta të gjenerohen pas sipërfaqes.Eksploroni lentet tona gjysmë të gatshme Clear BlueBlock Photochromic BlueBlock Photochromic Polarized Clear Single Vision ● S/F SV 1.50 ● S/F SV 1.50 LENTICULAR ● S/F SV 1.56 ● S/F SV 1.50 PC ● S/F SV ● S/F SV ● S/F SV ● S/F SV 1.50
 • Lent Cyrstal Clear

  Lentet e qarta janë më të përdorurat për syzet korrigjuese.Duke ofruar qartësi me cilësi të lartë, duke reduktuar reflektimin e dritës, duke përmirësuar kontrastin dhe duke përmirësuar performancën vizuale, detyra e tyre është të sigurojnë vizion të qartë kristal të rehatshëm.Lentet e qarta janë ideale për ata që mbajnë syze gjatë gjithë ditës.Ato janë gjithashtu të mira për ata që pëlqejnë pamjen që u jep mbajtja e syzeve, edhe nëse shikimi i tyre është i mrekullueshëm.Me një fjalë, lentet e qarta janë të shkëlqyera për këdo që Hopesun ofron një nga fin...