lente bifokale me majë të sheshtë me majë të rrumbullakët

Lente bifokale me majë të sheshtë/të rrumbullakët


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Lente bifokale mund të quhet lente me shumë qëllime.Ka 2 fusha të ndryshme shikimi në një lente të dukshme.Lentja më e madhe zakonisht ka recetën e nevojshme për të parë për distancën.Megjithatë, kjo mund të jetë gjithashtu receta juaj për përdorimin e kompjuterit ose diapazonin e ndërmjetëm, pasi normalisht do të shikonit drejt kur shikoni përmes kësaj pjese të veçantë të lenteve. Pjesa e poshtme, e quajtur edhe dritarja, zakonisht ka recetën tuaj të leximit.Meqenëse në përgjithësi shikoni poshtë për të lexuar, ky është vendi logjik për të vendosur këtë gamë të ndihmës për shikimin.

Avantazhi i lenteve bifokale me majë të sheshtë.
1. Ky është një lloj lentesh shumë i përshtatshëm që lejon përdoruesin të përqendrohet në objekte si në distancë të afërt ashtu edhe larg përmes një lente të vetme.
2. Ky lloj lente është projektuar për të mundësuar shikimin e objekteve në distancë, në distancë të afërt dhe në distancë të ndërmjetme me ndryshime përkatëse në fuqi për çdo distancë.
Avantazhet e bifokaleve me majë të rrumbullakët
1. Përdoruesit mund t'i shohin gjërat e afërta nga forma e rrumbullakët dhe të shohin gjërat në distancë nga pjesa tjetër e lenteve.
2. Përdoruesit nuk kanë nevojë të ndryshojnë dy syze të ndryshme kur lexojnë libra dhe shikojnë TV.
3. Përdoruesit mund të mbajnë të njëjtin qëndrim kur duken si gjënë e afërt ashtu edhe atë të largët.
Nëse vlerësoni cilësinë, performancën dhe inovacionin, keni ardhur në vendin e duhur.
lente bifokale me majë të sheshtë me majë të rrumbullakët

Indeksi dhe Materiali i disponueshëm

MaterialiMateriali NK-55 Polikarbonat MR-8 MR-7 MR-174
imhIndeksi i Përthyerjes 1.56 1.59 1.60 1.67 1.74
AbbeVlera Abbe 35 32 42 32 33
SpecGravitet specifik 1.28 g/cm3 1.20 g/cm3 1.30 g/cm3 1.36 g/cm3 1.46 g/cm3
UVBlloku UV 385 nm 380 nm 395 nm 395 nm 395 nm
DizajnDizajn SPH SPH SPH/ASP ASP ASP

Si funksionojnë lentet bifokale?
Lentet bifokale janë perfekte për njerëzit që vuajnë nga presbiopia - një gjendje në të cilën një person përjeton shikim të turbullt ose të shtrembëruar afër gjatë leximit të një libri.Për të korrigjuar këtë problem të shikimit të largët dhe të afërt, përdoren thjerrëzat bifokale.Ato shfaqin dy zona të dallueshme të korrigjimit të shikimit, të diferencuara nga një vijë përgjatë thjerrëzave.Zona e sipërme e thjerrëzës përdoret për të parë objekte të largëta, ndërsa pjesa e poshtme korrigjon shikimin nga afër.
banesë


  • E mëparshme:
  • Tjetër: